Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij

Focus op kwaliteit, service en samenwerking

Voormolen Dakbedekkingen B.V. onderscheidt zich al ruim 30 jaar in de markt door kwaliteit en service centraal te stellen in de  dienstverlening aan opdrachtgevers. Het 45 man sterke team uit Nieuwerkerk aan den IJssel is zowel werkzaam in de nieuwbouw in  opdracht van aannemers, als ook de werkzaamheden op het gebied van renovatie en onderhoud. Daarvoor vertrouwen steeds meer  woningcorporaties, gemeenten, VvE’s, beheerders, scholen, beleggers en de industrie op de kennis en ervaring van de vakmensen  van Voormolen Dakbedekkingen B.V.

Van alle ‘plattedak’ markten thuis

Voormolen Dakbedekkingen B.V. is van alle ‘plattedak’ markten thuis en inzetbaar voor de realisatie van kunststof en bitumineuze daksystemen. Daarnaast groeit het aantal onderhoudscontracten, dakinspecties, risico-inventarisaties en evaluaties die Voormolen Dakbedekkingen B.V. uitvoert. Uiteraard wordt er door Voormolen veel aandacht besteed aan veiligheid. Hiervoor worden steeds meer valbeveiligingsinstallaties geïnstalleerd. In het kader van Dakbehoud Nederland “een initiatief van de Nederlandse Dakdekkers Associatie” beschikt Voormolen Dakbedekkingen B.V. over een speciaal team mensen dat zich voor deze markt inzet. Overal in Nederland waar vraag is naar kwalitatief hoogwaardige dakbedekking, onderhoud en renovatie zet Voormolen Dakbedekkingen B.V. zich volledig in om het opdrachtgevers naar de zin te maken. Relatiebeheer staat hoog in het vaandel.

Samen sterk

De afgelopen jaren is het bedrijf qua omzet sterk gegroeid. Naar verwachting zal deze groei zich gestaag voortzetten, mede omdat het dakdekkersbedrijf opdrachtgevers in de onroerendgoedsector ook landelijk van dienst kan zijn door een beroep te doen op collega-NDA-leden. Het profijt dat Voormolen Dakbedekkingen B.V. heeft van het NDA-lidmaatschap strekt zich echter verder uit dan de nauwe samenwerking met collega NDA leden alleen. Ook de uitwisseling van kennis en de centrale inkoop maken dat Voormolen Dakbedekkingen B.V. zich kan onderscheiden in een markt waar met name in de nieuwbouwsector prijs nog te vaak de toon zet.

Over NDA