Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Over Dakmerk

Ons bedrijf is aangesloten bij Dakmerk, de enige ministeriële erkenningsregeling op het gebied van kwaliteit op daken. Dakmerk, garantie voor vakwerk!

Dakmerk is het erkend kwaliteitskeurmerk voor de dakdekkersbranche. Staat dus voor vakwerk op het hoogste niveau. Erg belangrijk, want het dak vormt de meest kwetsbare gevel van een gebouw. Prettig wanneer u uw  als opdrachtgever die zekerheid heeft.

Dakmerk geeft u die zekerheden overigens in ruime mate. Niet alleen bent u verzekerd van een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf, Dakmerk zorgt tevens voor de controle en het toezicht op alle bouwtechnische aspecten, zowel voor als tijdens de uitvoering. En erna, want Dakmerk geeft 10 jaar waterdichte garantie. Dakmerk-erkenninghouders beschikken naast de Dakmerk erkenning en het VCA certificaat ook over het KOMO procescertificaat BRL4702, werken uitsluitend met constructies zoals omschreven in de vakrichtlijn en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Omdat de Dakmerk garantie ondergebracht is in het Dakmerk Waarborgfonds, is ook in dat opzicht alle risico uitgesloten. Kijk voor meer informatie op www.dakmerk.nl