Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nieuws

27 okt

By

Woonstad Rotterdam

27 oktober 2020 | By |

24 mrt

By

Maatregelen rondom COVID-19

24 maart 2020 | By |

Bij Voormolen Dakbedekkingen vinden we het belangrijk dat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop staat tijdens het uitvoeren van projecten en andere werkzaamheden. Met oog op de richtlijnen van het RIVM treffen we daarom als organisatie een aantal maatregelen om zo de gezondheid en veiligheid van ons personeel en klantenbestand te kunnen garanderen!

Met het virus dat zich nu de ronde doet staat Voormolen Dakbedekkingen nog altijd klaar om acute storingen te verhelpen. Uiteraard doen we dit door ‘contactloos’ ons werk te verrichten. Dit doen we bijvoorbeeld door een hoogwerker in te zetten voor de werkzaamheden en werk vanuit buiten langs aan te pakken.

Hoe gaan wij onze werkzaamheden verrichten?

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Daarom zorgen wij ervoor dat we tijdens het uitvoeren van werkzaamheden bereikbaar zijn door middel van contact via beeldmateriaal, videoverbinding, telefonisch en uiteraard via de mail! Doordat Voormolen Dakbedekkingen in de buitenlucht zijn werkzaamheden verricht zien wij vooralsnog geen problemen in de huidige projecten / samenwerkingen die lopen. Onze projecten en werkzaamheden gaan op een veilige manier gewoon door!

Fysieke afspraken?

Heeft u een fysieke afspraak met Voormolen Dakbedekkingen gepland staan? Wij nemen contact met u op om te kijken hoe we deze afspraak verder vorm kunnen geven.

Contact

Mochten er nog vragen zijn betreffende samenwerkingen, projecten en onze maatregelen; Stuur ons een mailtje of bel ons even!18 feb

By

Zijn uw daken stormproof?

18 februari 2020 | By |

Onderhoud van daken wordt door veel bedrijven uitgesteld of vergeten. Begrijpelijk want als u niet direct last ondervindt van lekkages of schade is er geen reden tot het uitvoeren van directe acties. Toch is het cruciaal om uw daken te blijven onderhouden, ook als hier geen directe reden voor is. 

Door uw daken regelmatig te laten checken en onderhouden kunt u de levensduur van uw dak op een gemakkelijke en efficiënte manier verlengen. Door de inspectie systematisch in te plannen bent u er bij eventuele problemen vroegtijdig bij. Zo kunt u met een gerust hart de eerstvolgende storm tegemoet zien.

Naast het verlengen van de levensduur voorkomt u ook veel onverwachte kosten met het systematisch inspecteren van daken die schade en lekkages mee kunnen brengen. Zeker met de afgelopen stormen is het van belang om uw daken tijdig goed op orde te hebben zodat u later niet met grote kosten aan schade komt te zitten.


Door uw daken systematisch te onderhouden door Voormolen Dakbedekkingen / Dakbehoud Nederland komt u in de toekomst niet meer voor verrassingen te staan!

13 sep

By

Certificaten opnieuw behaald!

13 september 2019 | By |

We melden trots dat Voormolen Dakbedekkingen na een heraudit en als NDA participant weer in het bezit is van de volgende certificaten:

·        Het Milieuzorgsysteemcertificaat ISO 14001

·        Het VGM-beheerssysteemcertificaat VCA** 

·        Het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat ISO 9001

02 mei

By

Ben jij de Leerling Dakbedekking die ons team komt versterken?

2 mei 2018 | By |

Kom je net (of een paar jaar) van school, ben je handig, houd je van buiten zijn, wil je ervaren wat het mooie dakdekkers-vak inhoudt en zou je bij interesse het vak verder willen leren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onder directe begeleiding van een ervaren voorman ga je meehelpen op allerlei soorten renovatieprojecten. Dit betreffen geen grote recht toe recht aan hallen, maar uitdagende renovatieprojecten, zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, woonwijken, appartementencomplexen en sportcomplexen. Ben je vervolgens helemaal enthousiast over het dakdekkers-vak en vinden we jou ook geschikt, dan bieden we jou een MBO BBL opleiding tot dakdekker aan.

Functie omschrijving:
In verband met verdere uitbreiding, zijn wij op zoek naar een onervaren, gemotiveerde, leergierige aanpakkers. Ben je niet bang voor hoogtes, steek je graag de handen uit de mouwen, wil je de kneepjes van het vak leren van een ervaren dakdekkers? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Voormolen Dakbedekking / Dakbehoud Nederland is een familiebedrijf en een goede, stabiele werkgever waar naast een uitstekend salaris, vaste dienstverbanden en opleidingen bij gebleken geschiktheid zeker tot de mogelijkheden behoren.

De werkzaamheden waar je zoal (onder begeleiding) mee aan de slag gaat:
– Het slopen van oude daken
– Het opnieuw opbouwen van daken (dampremmer, isolatie, dakbedekkingsysteem)
– Het overlagen (nieuwe laag aanbrengen) op bestaande dakbedekking
– Je leert verschillende aanbrengmethodes (o.a. brandmethode)
– Je werkt met verschillende dakbedekkings- en isolatiematerialen

Functie eisen:
– Gemotiveerd en een aanpakker
– Betrouwbaar, collegiaal en met begeleiding zelfstandig kunnen werken
– Diploma VCA (basisveiligheid) of bereid zijn dit bij ons te halen

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast? Denk jij dat jij onze nieuwe leerling dakbedekkingen kan worden! Solliciteer dan snel.
• Stuur je sollicitatie naar jk@vmd-bv.nl t.a.v. John Kambeel
• Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John Kambeel (0180-320400)

02 mei

By

Ben jij de Voorman Dakdekker die ons team komt versterken?

2 mei 2018 | By |

Ben jij een echte vakman die voor kwaliteit gaat? En zoek jij een baan bij een toonaangevend en collegiaal dakdekkersbedrijf? Waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid hebt, je in contact staat met de opdrachtgevers en spart met de uitvoerders en logistiek, je de renovatieprojecten direct vanuit huis in jouw regio uitvoert, je een professioneel en compleet uitgeruste bedrijfsbus tot je beschikking krijgt en waarbij jouw kennis over en kunde van daken gewaardeerd wordt en er zicht is op een vast dienstverband? Dan nodigen we jou uit te solliciteren!

Heb je nu een maatje/maatjes waarmee je graag samenwerkt en zou je het liefst met hem/hen een renovatieploeg willen vormen? Geef dat dan aan bij je sollicitatie. Wij staan hier zeker voor open!

In verband met verdere uitbreiding zijn we op zoek naar een Voorman Dakdekker in de regio Rotterdam. Wij zijn op zoek naar een voorman die zijn vak verstaat en die graag eindverantwoordelijk is voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk. Je weet van aanpakken en geeft daarbij leiding aan 1 of 2 dakdekkers op een duidelijke en coachende manier. Naast de kwaliteit draag je zorg voor de veiligheid, voortgang en de tevredenheid van de opdrachtgever en zijn bewoners/pandgebruikers.

Werkzaamheden:
– Het uitvoeren van renovatieprojecten;
– Het leidinggeven aan 2 collega dakdekkers;
– Het zorgdragen voor een kwalitatief correcte uitvoering, de veiligheid en voortgang;
– Het pro-actief communiceren met de uitvoerder en opdrachtgevers;

Wat vragen we van jou?
– Je hebt ruime ervaring als dakdekker;
– Je bent serieus, zorgvuldig en gaat voor kwaliteit;
– Je kunt goed inschatten en plannen;
– Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
– In het bezit van een opleiding bij Tectum en/of geschoold door een leermeester is een pré;
– Je bent in het bezit van een VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen) en rijbewijs B;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als in geschrift en digitaal);
– Je hebt kennis van en ervaring in platte daken en/of pannendaken;
– Je bent bereid om ook buiten kantoortijden in actie te komen bij ernstige lekkages;
– Je kunt met een smartphone overweg of je bent bereid om dit te leren;
– Je bent klant- en bewonersgericht en dienstverlenend ingesteld;
– Je kunt duidelijk o.a. details van een dakopname omschrijven/schetsen;
– Je hebt ervaring met renovatiewerkzaamheden;
– Enthousiasme voor het dakdekkers vak;
– Tot slot ben je oplossings- en resultaatgericht en een echte doorpakker.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast? Denk jij dat jij onze nieuwe Voorman kan worden! Solliciteer dan snel.
• Stuur je sollicitatie naar jk@vmd-bv.nl t.a.v. John Kambeel
• Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John Kambeel (0180-320400)

10 okt

By

Ben jij onze nieuwe Calculator/ Werkvoorbereider die ons team komt versterken?

10 oktober 2017 | By |

Wat ga je doen?
Je gaat aan de hand van aangeleverde gegevens offertes maken en voorbereiden van de renovatie- en nieuwbouwprojecten. De uitdaging is om een voor de klant zo optimaal mogelijke aanbieding te maken en voor opdrachten alles op de juiste plaats en tijd te krijgen. Kortom, een veelzijdige en zelfstandige functie.

Werkzaamheden o.a.:
• Calculeren en maken van offertes o.b.v. opnames, bestekken, tekeningen etc.;
• Maken van bouwfysische- en windbelastingsberekeningen / CAD tekeningen;
• Offertes opvragen voor o.a. onderaanneming, materialen en materieel;
• Onderhouden van contacten met klanten, leveranciers en onderaannemers.

Wie zoeken we?
We zoeken per direct een zelfstandige Calculator/Werkvoorbereider. Je bent proactief, leergierig en flexibel. Je moet je prettig voelen in een klein team van betrokken mensen die graag zeggen waar het op staat.

Wat doen wij?
Voormolen Dakbedekkingen BV doet op het gebied van daken onder ander service- en onderhoud, renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten voor heel veel verschillende opdrachtgevers. We zorgen er voor dat het dak van onze klant in een optimale conditie komt en blijft. Natuurlijk moet het dak waterdicht zijn, maar ook heeft een dak een functie op het gebied van energiebesparing, energieopwekking, waterbuffering en bijvoorbeeld een publieke functie. Op al deze gebieden leveren wij de ervaring en deskundigheid aan onze klanten. We zijn zeer goed in staat om met onze klanten mee te denken en stellen de klanttevredenheid als een prioriteit. We zijn een middelgroot dakbedekkingsbedrijf waar kwaliteit, deskundigheid, resultaatgerichtheid, service en zorgvuldigheid belangrijk is.

Wat vragen we?
Wat vragen we?
• MBO opleiding en/of werk- en denkniveau door ervaring;
• Minimaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur in de dakbedekking/bouwbranche);
• Technisch en bouwkundig inzicht;
• Digitale vaardigheden, onder andere MS Office;
• Persoonlijke kwaliteiten: proactief, nauwkeurig, zelfstandig, flexibel, klant- en servicegericht, betrokken en loyaal.

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende zelfstandige functie;
• Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
• Een ervaren en betrokken team om je heen;
• Uitdagende projecten waar je aan mee kan werken;
• Een marktconform salaris.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast? Denk je dat jij onze nieuwe Calculator/Werkvoorbereider kan worden! Solliciteer dan snel.
• Stuur je sollicitatie naar dn@vmd-bv.nl t.a.v. Duco Nijhoff
• Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Duco Nijhoff (0180-320400)

13 feb

By

Nominatie Dak van het jaar 2016

13 februari 2017 | By |

Ons project Nieuwbouw Entreegebouw Keukenhof Lisse is genomineerd voor het dak van het jaar 2016 van het vakblad Roofs/ Lindeman uitgevers. Op 24 maart wordt bekend gemaakt welk project zich het dak van het jaar 2016 mag noemen.
In de Roofs van januari kwam dit project al ruimschoots onder de aandacht, met name om het bijzondere glazen dak van het entreegebouw. In dit glazen dak zijn goten opgenomen die door ons zijn voorzien van PIR afschotisolatie en een strook van Hertalan S EPDM dakfolie.
De overige daken zijn voorzien van een dampremmende laag van PE folie, PIR afschotisolatie en een bitumineuze 2-laagse dakbedekking met een toplaag van Derbigum SP FR. Uitzondering hierop zijn een aantal daken die voorzien zijn van C-EPS afschotisolatiemortel en een toplaag van Derbigum SP FR, in verband met de benodigde druksterkte. Op deze daken zijn meerdere installaties geplaatst. Tot slot is een dak van de luifel afgewerkt met een Optigroen mossedum dakbegroeiing.

Link naar het artikel

09 feb

By

Havensteder kiest voor specialisten op het dak!!

9 februari 2016 | By |

Stichting Havensteder heeft eind vorig jaar een dakcontract voor onbepaalde tijd afgesloten met drie dakbedekkingsbedrijven: Voormolen Dakbedekkingen, Rosmalen Dakbedekkingen en Consolidated Nederland. De drie dakpartners gaan nauw samenwerken en zijn verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het dak: van reparaties van lekkages tot en met de complete renovatie van daken.

Het dakcontract is op 8 december 2015 ondertekend door de betrokken partijen. Henk Hartman en Remco van Wingerden, respectievelijk Teamleider Inkoop en Inkoper bij Havensteder, zijn bij de Rotterdamse woningstichting verantwoordelijk voor het inkooptraject.

‘Als Havensteder zitten we in een omslagfase’, zegt Van Wingerden. ‘Voorheen hadden we het gebouwonderhoud ondergebracht bij één aannemer, maar we willen het onderhoud nu meer organiseren op bouwsegment. Daarom zoeken we voor het onderhoud aan gevels, installaties en daken naar échte specialisten. Met Consolidated Nederland, Rosmalen Dakbedekkingen en Voormolen Dakbedekkingen hebben we die nu gevonden voor het dak.’

Van dagelijks onderhoud tot planmatig onderhoud
In het dakcontract staat dat de drie dakpartners elk een eigen gebied toegewezen krijgen waarbinnen zij verantwoordelijk zijn voor al het dagelijks en planmatig onderhoud. ‘Echt alles wat direct gerelateerd is aan het dak, ligt bij de dakpartners’, zegt Hartman. ‘Ook schoorsteenvegen, reinigen van goten en bliksembeveiliging horen daarbij. Verder hebben we met de dakpartners een veiligheidsprotocol opgesteld, zodat iedereen, ook onze medewerkers, weten waar ze aan toe zijn met betrekking tot toetreding van het dak.’

Ambitieuze doelstellingen
‘Inzet van deze samenwerking is dat we meer inzicht krijgen in de kwaliteit van onze daken, zodat we de kwaliteit kunnen verhogen om de levensduur van de daken te verlengen. Dit moet leiden tot minder storingen en daarmee een hogere klanttevredenheid. Verder hebben we de ambitie uitgesproken om meer duurzame oplossingen op het dak toe te passen. Om deze doelen te bereiken worden de prestaties van de dakpartners ieder jaar gemeten. Dat gebeurt aan de hand van een aantal Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) die in het contract zijn opgenomen.’

Nulmetingen invoeren in Dakota
‘Belangrijk is nu dat inzichtelijk gemaakt wordt wat de conditie is van elk dak’, gaat Van Wingerden verder. ‘Eind 2015 zijn de dakpartners begonnen met nulmetingen. De ambitie is om alle 1.600 complexen die wij in bezit hebben, eind 2016 in kaart te hebben gebracht.’ Hartman: ‘Alle informatie wordt verzameld en opgeslagen in een dakmanagementsysteem.

Transparant verdienmodel
De dakpartners voeren alle werkzaamheden uit tegen vaste eenheidsprijzen. Ook wat betreft de verdiensten zijn transparante afspraken gemaakt. ‘Er is een bruto-marge bepaald, zegt Van Wingerden. ‘Indien de dakpartner meer verdient dan vooraf afgesproken, wordt het meerdere via een staffel met Havensteder verdeeld.’

Goede ervaringen
De drie dakpartners zijn geen onbekenden voor Havensteder. Van Wingerden: ‘In 2013 zijn we met deze partijen in zee gegaan voor de uitvoering van planmatig onderhoud op basis van vaste eenheidsprijzen. Door onze goede ervaringen en de ambitie om het dakonderhoud verder te optimaliseren, hebben we ervoor gekozen om de samenwerking verder uit te breiden.’

21 sep

By

Elevatoren “Van graantorens tot hotspot aan de maas”

21 september 2015 | By |

Met vereende krachten en Rotterdamse dadendrang wordt er momenteel gewerkt aan het opknappen van de elevatoren aan de Maashaven. Diverse ondernemers hebben elkaar gevonden in dit ambitieuze project. Voormolen Dakbedekkingen is er daar één van.  Wij ondersteunen de teams van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die de torens aan het opknappen zijn. De doelstelling is om de torens in 2017 casco op te leveren.

VOORGESCHIEDENIS
Het Elevatoren-project kent een lange en rijke voorgeschiedenis. De Maassilo, waar de voormalige graantorens aan toebehoren, wordt in 1906 opgetrokken. Het kolossale pand is in die jaren het grootste graanpakhuis van Europa. Na ruim 90 jaar als graanopslag te hebben gediend, wordt de Maassilo in de negentiger jaren aangekocht door het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR). Sloop van het industriële monument is geen optie en de graansilo krijgt een nieuwe bestemming. Na een grondige verbouwing functioneert het karakteristieke pand tegenwoordig als bedrijfsverzamelgebouw voor jonge ondernemers en als hippe evenementenlocatie. De voormalige elevatoren van de Maassilo worden in het nieuwe leven van het graanpakhuis niet meegenomen. Eeuwig zonde, zo meent ook de gemeente.

STICHTING ELEVATOREN
Het Ruim een jaar geleden klopt Andriena Lushtaku, gebiedsmanager van onder andere het Maashaven-gebied voor de Gemeente Rotterdam, bij een groep ondernemers in het gebied aan. Of de elevatoren niet op te knappen zijn en zo voor Rotterdam behouden kunnen blijven. De ondernemers hebben wel oren naar het ambitieuze project om de torens op te knappen. Binnen de kortste keren is er een stichting uit de grond gestampt: Stichting renovatie cultureel industrieel erfgoed elevatoren Maashaven.