Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Volledige ontzorging in Rotterdam

Voormolen Dakbedekkingen heeft in het najaar van 2019 een groot en uitdagend project in Rotterdam gerealiseerd. We hebben voor een zeer gewaardeerde woningcorporatie verschillende dak / saneringswerkzaamheden verricht.

We zijn het project gestart met het opzetten van de nodige steigers om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Nadat de steigers goed bevestigd waren zijn we begonnen met het vervangen van de oude gevelpanelen aan de voorzijde van het pand. Deze gevelpanelen bestonden uit asbest en moesten verwijderd en vervangen worden. Vervolgens zijn we begonnen met het vervangen van de leien op het schuine dak van het betreffende pand. Deze leien bestonden eveneens uit asbest en het geheel moest dus ook gesaneerd en vervangen worden. Tijdens deze werkzaamheden hebben we een tijdelijke waterdichting aangebracht om wateroverlast te voorkomen tot we de asbest leien vervangen hadden door natuursteen leien. Tevens zijn tijdens deze werkzaamheden alle dakramen verwijderd en vernieuwd.

Ben jij op zoek naar totale ontzorging van al je dakwerkzaamheden en wil je meer informatie? Neem hier een kijkje op onze website of neem contact met ons op! We geven je graag advies.