Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cargill

Valbeveiliging

Deelrenovatie op het terrein van Cargill  aan de Welplaatweg te Rotterdam

Wij hebben in diverse fases het complete dak gerenoveerd en veiligheidshekken aangebracht. Het bestaande dak is verwijderd inclusief de gasbeton en stalen dakplaten. Vervolgens is er een nieuwe stalen dakplaat aangebracht. Hierna is er een dampremmer met aluminium inlage aangebracht en een hoogwaardige PIR isolatie. Vervolgens hebben we het dakvlak waterdicht afgewerkt met een Resitrix SK-W.

De uitdaging van dit project lag hem vooral in het feit dat de productie eronder gewoon door moest blijven draaien. Om dit te kunnen realiseren hebben we in kleine fases stapsgewijs de werkzaamheden uitgevoerd.

 

Renovatie

Bij renovatie is veel kennis nodig over bestaande constructies en gebruikte materialen. Door het delen van kennis over de materialen, ontwikkelingen en uitvoeringsaspecten is onze organisatie beter in staat om renovatiewerk kundig uit te voeren.

Meer over renovatie

Valbeveiliging

De eigen verantwoordelijkheid om veilig op daken te werken wordt binnen ons bedrijf hoog opgenomen. Om ook het verblijf op het dak in de gebruiksfase veilig te maken biedt “Voormolen Dakbedekkingen B.V.” een volledig pakket aan oplossingen.

Meer over valbeveiliging