Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Projecten

Een greep uit ons werk…

Een uitdagende opdracht bij de Hotelschool in Den Haag

In 2019 hebben wij een mooie en uitdagende opdracht uitgevoerd bij de Hotelschool in Den Haag. Een gebouwencomplex met een zeer lastige bereikbaarheid en beperkte ruimte voor een bouwplaats. Ondanks dat hebben wij, dankzij een nauwe samenwerking met de opdrachtgever, het project volgens planning en in alle tevredenheid gerealiseerd.

Het project omvatte meerdere disciplines die allemaal op elkaar afgestemd diende te worden. Zo is er door ons aanvullend geïsoleerd naar een RC van 6, zijn alle dakranden opgehoogd en voorzien van afdekkappen, is er mossedum-vegetatie aangebracht, dakveiligheid aangebracht, asbest gesaneerd, de gevelreinigingsinstallatie gede- en gemonteerd en de bliksembeveiliging vernieuwd.

U bent dus niet alleen voor een goed en waterdicht dak bij ons aan het juiste adres maar wij verzorgen voor u ook alle disciplines die u op een dak zou kunnen aantreffen.

Een veilige en waterdichte oplossing voor betonranden

Onlangs heeft Voormolen Dakbedekkingen ruim 250 terrassen in Maassluis voorzien van een verbeterde, nieuwe isolatie en dakbedekking. Hierbij zijn na het verwijderen van de bestaande afwerkingen van de borstweringen nieuwe balkonballusters door ons geplaatst. De balkonballusters zorgen voor extra veiligheid doordat de balkonballusters voorkomen dat het beton afbrokkelt en voor onveilige situaties zorgt. Daarnaast zorgen balkonballusters voor een waterdichte afwerking.

Meer weten over deze esthetische en veilige oplossing? Bekijk onze website hier voor verdere informatie, of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies!

Next Generation Sulfa te Geleen

Op de nieuwe ammoniumsulfaatfabriek die DSM heeft laten verrijzen in Geleen
Bekijk het project nu

Volledige ontzorging in Rotterdam

Voormolen Dakbedekkingen heeft in het najaar van 2019 een groot en uitdagend project in Rotterdam gerealiseerd. We hebben voor een zeer gewaardeerde woningcorporatie verschillende dak / saneringswerkzaamheden verricht.

We zijn het project gestart met het opzetten van de nodige steigers om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Nadat de steigers goed bevestigd waren zijn we begonnen met het vervangen van de oude gevelpanelen aan de voorzijde van het pand. Deze gevelpanelen bestonden uit asbest en moesten verwijderd en vervangen worden. Vervolgens zijn we begonnen met het vervangen van de leien op het schuine dak van het betreffende pand. Deze leien bestonden eveneens uit asbest en het geheel moest dus ook gesaneerd en vervangen worden. Tijdens deze werkzaamheden hebben we een tijdelijke waterdichting aangebracht om wateroverlast te voorkomen tot we de asbest leien vervangen hadden door natuursteen leien. Tevens zijn tijdens deze werkzaamheden alle dakramen verwijderd en vernieuwd.

Ben jij op zoek naar totale ontzorging van al je dakwerkzaamheden en wil je meer informatie? Neem hier een kijkje op onze website of neem contact met ons op! We geven je graag advies.