Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dakbehoud Nederland

Landelijk dekkend netwerk

De essentie van doordacht onderhoud. Zekerheid in daken!
Planmatig onderhoud van daken verlengt de levensduur van daken en kan kostbare reparatie- en renovatiewerkzaamheden voorkomen. Dakbehoud Nederland is een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde dakbedekkingsbedrijven dat op professionele wijze onderhoud en beheer van daken voor u verzorgt.

Een zorg minder
Daken staan bloot aan tal van invloeden die een dak onherstelbaar kunnen beschadigen. Als vastgoedbezitter of -beheerder wilt u problemen aan daken voorkomen. Daken kunnen lang meegaan, mits ze regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Alleen planmatig onderhoud door vakspecialisten biedt u de garantie dat u zich geen zorgen over uw daken hoeft te maken.

Landelijk dekkend netwerk
Als landelijk dekkend netwerk kan Dakbehoud Nederland planmatig onderhoud van daken door vakspecialisten garanderen. Het dienstenaanbod omvat naast deskundig onderhoud, onder andere dakadvies, het maken van bestekken, meerjarenplanning en budgettering.
Voordeel is dat u daardoor inzicht in de onderhouds- en (toekomstige) reparatiekosten krijgt om uw daken in optimale staat te brengen en te houden.

Kwaliteit gegarandeerd
Alleen hooggekwalificeerde dakbedekkingsbedrijven mogen in het kader van Dakbehoud Nederland werkzaamheden aan daken uitvoeren. Zij werken hecht samen om landelijke dekking te waarborgen. Daarom is Dakbehoud Nederland ook aantrekkelijk voor bedrijven en organisaties met vastgoed in meerdere regio’s. Alle aangesloten bedrijven hanteren hetzelfde geïntegreerde kwaliteits- en procesmodel en zijn specialisten in dakonderhoud en -beheer.

Met kennis van zaken
Dakbehoud Nederland investeert voortdurend in de opleiding van haar mensen. Zij doen méér dan alleen het schoonmaken van daken. Vooral nu er steeds kritischer gebouwd wordt met lichte bouwconstructies is het zaak, dat kundige vakmensen uw daken periodiek inspecteren, risico-inventarisaties maken en langetermijnplanningen voor uw dakonderhoud opstellen, zodat u weet waar u in de komende jaren aan toe bent.